Slapende collega's tijdens een vergadering

Dure reizen naar het zuiden om leuke teambuilding activiteiten uit te voeren is inmiddels wel passé. Zijn er dan nog wel leuke activiteiten te verzinnen? Tuurlijk wel! In Nederland zijn ook genoeg leuke activiteiten te beleven om slapende collega’s tijdens een bedrijfsfeest te voorkomen. We hebben voor jou 5 leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest in Nederland op een rijtje gezet. Voor een betaalbare prijs én waar nog jaren over nagepraat wordt.

5. leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest

1. Solextour

Trek de solexjas aan doe de pothelm op en ga achter het stuur van de pruttelende Solex en je bevind no-time weer helemaal in de jaren 70.
Gezellig met een groep door de bossen in de Veluwe of door de binnenstad van Amsterdam, het is altijd genieten op zo’n oude machine. Mocht een tweewieler niet voor jou zijn weggelegd is het ook vaak mogelijk om een tour te maken in de klassieke mini coopers. Zo is er voor elk wat wils. Waar? Je doet het o.a. bij Solex Tours Westland (Delft), Postwagen (Groningen), Boerensolex (Brabant)

2. Stunt rijden

Altijd al eens net als in de film een auto met 90º willen inparkeren, of op 2 wielen willen rijden? Wie wil dat nou niet, je weet nooit wanneer het een keer van pas komt. Tijdens een dag stunt rijden leer je de auto echt kennen. Daarna kan er samen met de collega’s gezellig nagepraat worden over de verschillende oefeningen. Dit doe je o.a. bij Edorfine. Ze zitten in Almere maar komen met liefde naar de plaats van jouw keuze.

3. Oldtimer tocht door Nederland

verzameling Volkswagen kevers

Er zijn verschillende organisaties die een tourtocht organiseren door Nederland in verschillende oldtimers. Zo is er de mogelijkheid om in een 2cv (ook wel eend genoemd) een mooie rit met je collega’s te rijden, maar het is ook mogelijk om een gezellige rit in een VW kever of een stoere rally in een Renault 4 te maken. Ga terug in de tijd. Geloof ons… iedereen vindt dit leuk! Ook vrouwen.

4. Speciale proeverij

Er zijn altijd biertjes of wijntjes die je nog niet kent maar die jou aangenaam kunnen verrassen. Zo is er een speciale Zwitserse oldtimer bus die door Nederland rijd waar je verschillende nieuwe soorten bieren kunt proeven.
Maar ook het maken van wijn of een bezoek aan een whiskyproeverij is geschikt als een leuk uitje.

5. Abseilen van de Euromast

Als de bovenstaande locaties te weinig uitdaging bieden is het abseilen van de euromast een spannende optie. Nergens in Europa wordt er op deze manier van een bebouw af geklommen. Mocht het toch wat te spannend zijn is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om te genieten van de omgeving op 100 meter hoogte.