Bob van den Berg is een fotograaf in hart en nieren. Zelfs van de gewoonste setting weet hij een prachtig beeld te creëeren. Met de juiste belichting en een creatieve compositie zien een stel eieren er bij hem net zo sjiek uit als het duurste herenhuis.

Bob van den Berg
Bob van den Berg is van origine tekenaar en vormgever. Hij ontwerpt displays en verpakkingen voor de grootste nationale en internationale bedrijven. Zijn creativiteit blijft echter niet beperkt tot illustraties, ook beelden legt hij met verve vast. Al in zijn vroege jeugd trok Bob de wijde wereld in met de zwartwit camera van zijn vader. De natuur heeft er nog nooit zo bijzonder uitgezien, als wanneer Bob deze vastlegde. Zijn voorliefde voor natuur is nooit verdwenen, iets wat op elke plaat is terug te zien. In de afgelopen 5 jaar heeft Bob zijn talent voor fotografie verder ontwikkeld. Het werkt zelfs ontspannend.

BvdB1

Naast illustreren en fotograferen is Bob vader van twee prachtige dochters. Zelfs wanneer hij zijn ‘meiden’ van een avondje stappen ophaalt, kan hij zijn camera niet thuis laten. Het zou Bob maar gebeuren dat hij een unieke compositie niet vast kan leggen. In het diepst van de nacht blijft hij dan ook de mooiste beelden creëren.

BvdB2

Het nieuwe Uitgenodigd.nl volgens Bob van den Berg
Uitgenodigd.nl is een verrassend nieuwe site met de meest creatieve uitnodigingen, kaarten en afbeeldingen die je niet in de standaarden in de winkel ziet. Bob bladert graag door de verschillende pagina’s, op zoek naar eigen inbreng, maar vooral ook op zoek naar wat de andere topontwerpers boeit.

Alle ontwerpen van Bob van den Berg

 De website van Bob van den Berg