Je zoon of dochter is jarig en mag een kinderfeestje geven! Leuk voor paps en mams, want die mogen dit jaar weer iets origineels bedenken. De leeftijd van de kids is natuurlijk van belang, wat kunnen ze wel en wat kunnen ze nog niet? Jonge kinderen hoeven niet perse de deur uit voor een kinderfeestje. Ook oudere kinderen en tieners vinden een zelf georganiseerd kinderfeestje thuis vaak ook leuk, maar we weten dat er tegenwoordig hoge eisen worden gesteld aan kinderfeestjes. Hoe creatiever hoe beter, en dat is niet altijd gemakkelijk! Er zijn ontelbaar veel leuke activiteiten voor jong en wat oudere kinderen die thuis of op locatie kunnen worden gegeven.

Waarom Uitgenodigd.nl?

Uitgenodigd.nl is de eerste stap voor een geslaagd kinderfeestje! Gratis uitnodigingen kinderfeestje? Verstuur ze via Uitgenodigd.nl! Je kunt een eigen foto uploaden of een van de leuke andere kaarten kiezen onder de knop “kinderfeestjes”. Uitgenodigd.nl heeft ook een aantal extra mooie kaarten in de categorie kinderfeestjes. Voor deze extra mooie kinderfeestjes uitnodigingen vragen wij soms eenmalig een kleine vergoeding. Je kunt deze kaart dan voor dit kinderfeestje naar alle vriendjes en vriendinnetjes versturen.

Kinderfeestje activiteiten

Heb je leuke ideeën voor een kinderfeestje? Organiseer je een speurtocht of zoek je leuke spelletjes? Er zijn veel verschillende websites waar tips en ideeën worden gegeven voor kinderfeestjes. Hexos schijnt een leuke aanbieder te zijn van spannende spionnenfeestjes, waarbij kinderen van 7 t/m 13 jaar een misdaad moeten oplossen. Je kunt daarbij van tevoren kiezen of het feestje binnen of buiten zal plaatsvinden. Het leuke van dit feestje is dat de kinderen tijdens hun speurtocht ook echt telefonisch contact hebben met een geheim agent.

Kinderfeestje, de speurtocht!

Het zelf organiseren van een speurtocht is ook altijd één van de toppers voor een geslaagd kinderfeestje. Hierbij is het mogelijk om in verschillende groepjes de route te lopen, of in één grotere groep. Bij kleinere kinderen is het wel handig dat er een begeleider mee gaat. Zet als ouder een route uit en vermijd zoveel mogelijk grote kruispunten of andere drukke verkeerssituaties. Je kunt een route aangeven met behulp van pijlen op de straat (gebruik stoepkrijt: pas op voor regenbuien want dan is de route natuurlijk niet meer zichtbaar). Ook kun je gekleurde lintjes gebruiken, die je aan lantaarnpalen vastknoopt of in bomen hangt. Je kunt ervoor kiezen om de kinderen ook een instructieblad mee te geven, met opdrachten voor onderweg (bijvoorbeeld het maken van foto’s van bepaalde objecten die ze tegenkomen, of het oplossen van raadsels). Laat ze maar eens goed speuren tijdens de speurtocht! Een route door een stadscentrum is ook een leuke optie: denk hierbij aan een bezoekje aan de kapper (kleurgel voor de jongens en een gekleurde extension voor de meisjes), een bezoekje aan kruidvat met het vullen van een snoepzak voor €0,50 per kind, een bezoekje bij de pizzeria om een eigen pizza te maken, etcetera. Ideeën voor kinderfeestjes en speurtochten genoeg!

Feestpakketten voor een geslaagd kinderfeest!

Uitgenodigd.nl heeft een aantal super leuke feestpakketten voor kinderfeestjes! Bekijk ze hier. Er zijn pakketten in het thema K3, Dieren, Mickey Mouse, Bumba, Piraten, Pirate Girl en Glamour. Dus wil je alles in stijl voor een geslaagd kinderfeestje? Bestel dan een van deze kinderfeest pakketten!

Gratis uitnodigingen kinderfeestje? Verstuur ze via Uitgenodigd.nl!