Het werk van Liza Renee Verboon verraadt een voorliefde voor spelcomputers van de jaren negentig. Een stijl die wordt gekenmerkt door extreem grote pixels. Vierkanten en rechthoeken vormen dan ook de basis van haar verrassende ontwerpen. Diverse muziekfestivals zijn al gevallen voor de nostalgische designs van Liza Renee.

Liza Renee Verboon
Na de kunstacademie schreef Liza Renee zich in als zzp’er, en mét succes! Liza Renee kent een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Dit varieert van zorginstellingen tot aan een Groningse rapper. Het zijn overigens niet alleen maar illustraties die voortvloeien uit de handen van Liza Renee. Ook in animaties en grafische ontwerpen is deze duizendpoot thuis. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook voor je schilderijen bij Liza Renee terecht.

550116_357485510954076_1675321389_n

Verrassend genoeg is het de kunst van anderen die de inspiratie vormt voor haar ontwerpen. Een goed theaterstuk, een mooie expositie of een goede DJ set. Zelfs de aankleding van een festival is voor Lize Renee een inspiratiebron. Alles dat cultuur ademt, kan zomaar het fundament vormen voor een nieuw pareltje. Maak je haar ’s nachts wakker, dan wel voor een goed bord eten. Op een lege maag is immers geen mens productief!

Drukwerk

Liza Renee over het vernieuwde Uitgenodigd.nl
Wat geweldig is aan Uitgenodigd.nl is dat het een originele manier is om jouw feestje, bruiloft of housewarming aan te kondigen terwijl je mensen ook kennis laat maken met goede vormgeving, fotografie of kunst. Die verschrikkelijke Hallmark kaarten met puppy’s en rozen erop kunnen echt niet meer. Bovendien is het aanbod van Uitgenodigd.nl divers en groot.

Alle ontwerpen van Liza Renee 

De website van Liza Renee