Met klanten als KLM, Amstel, NS en ABN Amro kom je de foto’s van Martin Dijkstra overal tegen. Verrassende composities en hoeken zijn duidelijk door een echt vakman in beeld gebracht. Zijn werk bewijst dat professionaliteit en humor prima samen gaan! We zijn dan ook zeer vereerd dat hij voor Uitgenodigd.nl een aantal foto’s beschikbaar heeft gesteld! Wie weet pronkt één van zijn foto’s straks wel op uw uitnodiging…

Martin Dijkstra_bowling_uitnodiging_Uitgenodigd.nl

Wie is Martin Dijkstra?
Nadat hij de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten afrondde, ontwikkelde Martin zijn gevoel voor bijzondere foto’s als assistent van de minstens zo creatieve fotograaf Jaap Vliegenthart. Foto’s met een verhaal zie je dan ook bij beide fotografen terug, je moet kijken om te zien wat er op het beeld gebeurt. En dat is veel.

Inspiratie voor zijn foto’s komt uit alle hoeken: van films en gesprekken tot krantenberichten. Als er een verhaal is, vangt Martin ‘m in zijn foto’s, met overtuiging.

Recentelijk werkte Martin voor Lidl, Quote en defensie. In de komende maanden worden zijn foto’s voor deze opdrachtgevers gepubliceerd. Wij kijken er nu al naar uit!

Martin Dijkstra_cheetah_uitnodiging_Uitgenodigd.nl

Het nieuwe Uitgenodigd.nl volgens Martin Dijkstra
Uitgenodigd.nl is een originele en handige manier om mensen uit te nodigen voor je feestje, waarbij de uitnodiging al een feestje opzich is.