De kaarten van Monique Koers zijn eenvoudig en dat is nou precies wat ze zo onderscheidend maakt. De nieuwsgierige beestjes met hun grote ogen vliegen dan ook als zoete broodjes over de toonbank!

Monique Koers
Grafisch ontwerpen zit in Monique haar bloed. Al vanaf haar eerste vakantiebaantje stelde ze haar creativiteit ten toon. Toen Monique gevraagd werd om voor een online kaartenwinkel te ontwerpen, was het hek van de dam. Humor bleek het sleutelwoord. Vanaf de eerste dag vlogen haar ontwerpen de deur uit! 

Mocards

Na dit succes heeft ze zich vastgebeten in een aparte geboortekaartensite. Het zal je dan ook niet verbazen dat Uitgenodigd.nl binnenkort MoCards uitnodigingen kan verwachten voor babyshowers. De inspiratie voor haar lachwekkende ontwerpen komt voort uit alle lachwekkende situaties die deze creatieveling tegenkomt. Of creëert ze deze situaties misschien zelf? Want overal waar Monique komt ontstaan de meest lachwekkende situaties!

v mocards-uitnodiging hightea-01

Monique Koers over het vernieuwde Uitgenodigd.nl
Gemak en mooie ontwerpen! Iedereen op het wereldwijde web is al gewend om online kaarten te versturen. Maar vooral bij het uitnodigen van mensen voor bijvoorbeeld een feest komt er altijd meer kijken dan het versturen van de uitnodiging. Je moet altijd achter mensen aanbellen of ze komen, mensen mailen waar het ook alweer is, omdat ze hun uitnodiging kwijt zijn. En je hebt vaak andere dingen te regelen als je een feest geeft, toch? Straks mist er een schaal hapjes of een krat bier!?

Alle ontwerpen van Monique Koers

De website van Monique Koers

Kijk ook eens op Monique’s geboortekaarten site!