Op vakantie komen de meest mooie landschappen voorbij, maar deze vangen in een mooie foto is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Neem de volgende keer gewoon Uitgenodigd.nl fotograaf Peter Schouten mee! Trefzeker legt hij de fraaiste landschappen vast. Met oog voor kleur, compositie en detail brengt hij zelfs een Oer-Hollands landschap spectaculair in beeld. Een paar van deze pareltjes prijken op Uitgenodigd.nl, en jij mag ze gebruiken!

Peter Schouten Uitgenodigd.nl afbeelding

Pas vier jaar geleden begon hij fanatiek met fotograferen. Hij legt overigens niet alleen maar prachtige landschappen vast op de gevoelige plaat, ook andere natuurverschijnselen, portretten en gebouwen ontsnappen niet aan de trefzekerheid van Peter.

Bijzondere landschappen
Landschapsfotografie is echter toch wel overheersend in zijn meest recente werk en dan vooral rond zonsopgang en zonsondergang. De belichting en bijzondere hoek van de foto’s zijn duidelijk te herkennen. In veel van zijn foto’s lijkt het beeld op je af te komen.

Peter Schouten Uitgenodigd.nl

Inspiratie komt vooral van mensen die hij persoonlijk kent uit de fotografiewereld, maar zijn eigen ogen en beleving vormen toch wel zijn grootste inspiratiebron.  Wij hopen dat hij goed om zich heen blijft kijken en gave platen blijft schieten!

Het vernieuwde Uitgenodigd.nl volgens Peter Schouten:
“Uitgenodigd.nl is een mooie, creatieve website waar heel veel talent samen komt!”

Alle ontwerpen van Peter Schouten

De website van Peter Schouten