Liefhebbers van muziekfestivals als Eurosonic en Noorderzon herkennen wellicht de stijl van onze nieuwe designs. Het zijn Lisa Sportel, Margreet Kievit en Erik Woltermann van Rocket Industries die deze festivalposters maken. Voor Uitgenodigd.nl stelden ze onlangs in diezelfde stijl designs beschikbaar: je snapt hoe vereerd wij zijn! Het onderstreept nog maar weer eens hoe origineel jouw uitnodiging via Uitgenodigd.nl kan zijn…

Over de designers

Muziek lijkt ten grondslag te liggen aan de vele pareltjes en dat is in de stijl van de drie ontwerpers zeer duidelijk terug te vinden. Kleurrijk en stoer. Een beetje rock-like met pakkende, misschien zelfs een beetje edgy teksten op hun posters.

Rocket Industries Uitgenodigd.nl

Ze werken snel en, zoals ze zelf zeggen en vrij vertaald, zonder gedoe. Down to earth, zoals ze zelf te kennen geven. Bij elkaar opgeteld maken zij al meer dan twintig jaar de mooiste creaties en dat doen ze vanuit hun hart.

Inspiratie

Inspiratie is overal, in kleine dingen die je op straat ziet of een rariteit op een rommelmarkt, een rake zin of een goede expositie. Als het maar raakt, als het maar iets met het creatieve brein van de Rocket Industries doet. Een tof deuntje kan al genoeg zijn. Op het Noorderzon festival in Groningen was onlangs dan ook een nieuwe serie posters te bewonderen, ‘designed with a smile’.

Niet alleen muziekfestivals kunnen rekenen op de creativiteit van de ontwerpers van Rocket Industries, ook schoenenketen Ziengs was overtuigd van hun kwaliteit en liet het ontwerpen van de visuals aan hen over.

Rocket Industries Noorderzon Uitgenodigd.nl

Het nieuwe Uitgenodigd.nl volgens de designers van Rocket Industries:
”Uitgenodigd.nl is een digitale plek waar je originele uitnodigingen kunt versturen.”

Alle ontwerpen van Rocket Industries

De website van Rocket Industries