Hoe het werkt

1

Maak je uitnodiging

Klaar om een mooie uitnodiging te maken? Kies de gelegenheid en selecteer één van de topontwerpen. Je eigen foto uploaden kan ook. Voeg een bericht, datum en locatie toe en klaar is Kees. Te eenvoudig? Dan zijn er nog altijd geavanceerde opties. Ontdek ze snel.

2

Kies je gasten

Makkelijk gasten uitnodigen? Krijg toegang tot al je contacten via onze Hotmail- of Gmail-koppeling. Handmatig toevoegen of een Excel bestand uploaden kan ook. Eenmaal uitgenodigde gasten staan direct in jouw eigen Uitgenodigd.nl adresboek.

3

Verzend!

Nog even dubbelchecken, en dan direct versturen. Inplannen voor later kan ook. In je eigen profiel beheer je de complete uitnodiging. Daar zie je ook direct wie komt. Betalen kan bij ons eenvoudig met iDeal of Paypal.

Wat je krijgt

Verrassende topontwerpen

Dankzij onze samenwerking met de beste ontwerpers kun jij je gasten pas ècht verrassen. En hoe! Fullscreen in beeld, ook op tablets en mobiel. Alle informatie over de gelegenheid wordt stijlvol weergegeven. Gasten kunnen zelf reageren in je eigen gastenboek en foto-album. Irritante vrienden? Dan zet je die functie gewoon uit.

Altijd zelf wijzigen

Een spelfoutje gemaakt of gasten vergeten uit te nodigen? Geen paniek. In je eigen gebruiksvriendelijke dashboard kun je de complete uitnodiging zelf beheren. Wil je gasten van de wijzigingen op de hoogte brengen? Wij geven het direct door. Liever niet? Wij zwijgen als het graf.

Direct zien wie er komt

"Laat weten of je komt", dat is wat we aan al je gasten vragen. Mogen ze hun partner, kinderen of vrienden meenemen? Jij bepaalt. Reageren ze niet, sturen wij nog een reminder. Als je wilt, kun je altijd nog zelf je gasten spammen. Alle reacties komen direct in één compleet overzicht. Het is jouw feestje!

Wat het kost

Lik jij je dagelijks nog misselijk aan de postzegels? Online uitnodigen is zoveel sneller, makkelijker, duurzamer en voordeliger. Wordt het een bescheiden feestje, of wil je onze service gewoon even uitproberen? Tot 5 ontvangers kun je alle uitnodigingen gratis versturen. Na 5 personen wordt er eenmalig €3,95 in rekening gebracht. Reminders zijn kosteloos!

Maak uitnodiging

Wie wij zijn

Uitgenodigd.nl

Wij willen mensen verrassen. Dat deden we in 2010, toen we kwamen met de eerste online uitnodigingen website in Nederland. En dat doen we weer! Want nu we hebben bewezen dat online uitnodigen werkt, willen we laten zien dat het nóg beter kan.

Verras je gasten!

Een verrassende uitnodiging doet heel veel. Want waneer jij zorg besteedt aan je uitnodiging, zullen je gasten dat ook doen. Een goede uitnodiging laat je gasten sneller reageren, en brengt ze bovendien van tevoren in de juiste stemming.

Voor de verrassendste uitnodigingen zijn we daarom een samenwerking aangegaan met illustratoren en fotografen van topniveau. Zo krijgen zij de aandacht die ze verdienen, en zo kunnen wij jou pas ècht de mooiste online uitnodigingen garanderen. Dat combineren we met het hoogste gebruiksgemak. Zodat je niet alleen je gasten, maar ook jezelf kunt verrassen met ons geheel vernieuwde platform.