Hoe het werkt

1

Maak je zakelijke uitnodiging

Klaar om een mooie zakelijke uitnodiging te maken? Kies de gelegenheid, selecteer een topontwerp of upload je eigen bedrijfsfoto. Voeg een bericht, datum en locatie toe en klaar is Kees. Voor zakelijk gebruik zijn er nog veel extra opties. Ontdek ze snel.

2

Kies je relaties

Eenvoudig gasten uitnodigen? Importeer je adressenbestand direct uit Excel (CSV) of voer ze handmatig in. Een koppeling met Facebook en Gmail is ook aanwezig. Je beheert alle adressen overzichtelijk in je Uitgenodigd.nl adresboek. Maximum aantal gasten? Zet ze op de wachtlijst.

3

Verzend!

Nog even dubbelchecken, en dan direct versturen. Inplannen voor later kan ook. In je eigen bedrijfsprofiel beheer je de complete uitnodiging. Daar zie je ook direct wie komt. Betalen kan bij ons eenvoudig direct met iDeal of Paypal, of op factuur.

Wat je krijgt

Zakelijke online uitnodigingen met impact

Dankzij onze samenwerking met de beste ontwerpers kun jij je gasten pas ècht verrassen. En hoe! Fullscreen in beeld, ook op tablets en mobiel. Alle informatie over de gelegenheid wordt stijlvol weergegeven. Gasten kunnen zelf reageren in je eigen gastenboek en foto-album. Lollige relaties? Dan zet je die functie gewoon uit.

Altijd zelf wijzigen

Een spelfoutje gemaakt of gasten vergeten uit te nodigen? Geen paniek. In je eigen gebruiksvriendelijke dashboard kun je de complete uitnodiging zelf beheren. Wil je gasten van de wijzigingen op de hoogte brengen? Wij geven het direct door. Liever niet? Wij zwijgen als het graf.

Direct zien wie er komt

"Laat weten of je komt", dat is wat we aan al je gasten vragen. Mogen ze hun partner, kinderen of vrienden meenemen? Jij bepaalt. Reageren ze niet, sturen wij nog een reminder. Als je wilt, kun je altijd nog zelf je gasten spammen. Alle reacties komen direct in één compleet overzicht. Maximum aantal plaatsen beschikbaar? Wij zetten gasten op de wachtlijst.

Met elke credit kun je een persoon uitnodigen. Betalen kan direct via iDeal, credit card of op factuur. Alle ongebruikte credits blijven een jaar lang geldig. Zo kun je eenvoudig vaker uitnodigen. De prijzen zijn exclusief BTW

Testen 25 100 250 500 1000
Ontvangers 2 25 100 250 500 1000
Prijs per ontvanger - € 1,00 € 0,75 € 0,60 € 0,50 € 0,35
Prijs Gratis € 25 € 75 € 150 € 250 € 350
Credits kopen

Met elke credit kun je een persoon uitnodigen. Betalen kan direct via iDeal, credit card of op factuur. Alle ongebruikte credits blijven een jaar lang geldig. Zo kun je eenvoudig vaker uitnodigen. De prijzen zijn exclusief BTW

Testen 1.500 2.500 5.000 10.000 20.000
Ontvangers 2 1.500 2.500 5.000 10.000 20.000
Prijs per ontvanger - € 0,33 € 0,30 € 0,25 € 0,20 € 0,15
Prijs Gratis € 500 € 750 € 1.250 € 2.000 € 3.000
Credits kopen

Wat het kost

Betekent elke gelegenheid bij jullie nog altijd stapels papierwerk? Of moeten alle reacties nog steeds handmatig worden ingeklopt? Online uitnodigen is vele malen efficiënter, duurzamer en overzichtelijker. Bespaar administratieve kopzorgen en portokosten, maak impact met de voordeelpakketten van Uitgenodigd.nl.

Gratis proberen

Basis

uitnodigen

Organiseer je een congres of bedrijfsfeest? Een professionele uitnodiging in (bedrijfs)stijl is zo verstuurd via Uitgenodigd.nl. Makkelijk, mooi en overzichtelijk. Bespaar jezelf tijd en een boel kopzorgen. Ontdek het gemak van Basis Uitnodigen.

v.a. € 0,35
per ontvanger

Credits kopen

 • Kies uit 100+ ontwerpen of je eigen
 • Eenvoudig gasten importeren
 • Koppel je eigen ticketing


Regelmatig

uitnodigen

Worden er bij jouw bedrijf vaker uitnodigingen verstuurd? Reken dan maar eens uit hoeveel tijd en moeite er in elke uitnodiging zit. Met Uitgenodigd.nl kan het allemaal snel, verrassend en overzichtelijk. Ontdek de efficiëntie van Regelmatig Uitnodigen.

v.a. € 0,15
per ontvanger

Credits kopen

 • Eenvoudig ontwerpen hergebruiken
 • Link voor in website of nieuwsbrief
 • Overzicht van al je uitnodigingen


Exclusief

uitnodigen

Wil je ongelimiteerd uitnodigen vanuit diverse afdelingen? Ook dat kan bij Uitgenodigd.nl. Geef elke afdeling een eigen account, en behoud de centrale coördinatie. Zo treed je altijd met één beeld naar buiten. Ontdek de luxe van Exclusief Uitnodigen.

v.a. € 0,01
per ontvanger

Offerte aanvragen

 • Per afdeling eigen templates in huisstijl
 • Eigen account per afdeling
 • Centraal toezicht houden


Widget

uitgenodigd.nl

Zit je in de horeca-, entertainment- of reissector? Plaats de Uitgenodigd.nl Widget op jouw site, en laat bezoekers vrienden in stijl uitnodigen voor jouw dienst. Verras je klanten. Verdien geld per verstuurde uitnodiging. Ontdek de waarde van de Uitgenodigd.nl Widget.

verdien
per uitnodiging

Contact opnemen

 • Positieve merkassociatie
 • Verdien per uitnodiging
 • Verras je bezoekers


Wie wij zijn

Uitgenodigd.nl

Wij willen mensen verrassen. Dat deden we in 2010, toen we kwamen met de eerste online uitnodigingen website in Nederland. En dat doen we weer! Want nu we hebben bewezen dat online uitnodigen werkt, willen we laten zien dat het nóg beter kan.

Verras je gasten!

Een verrassende uitnodiging doet heel veel. Want waneer jij zorg besteedt aan je uitnodiging, zullen je gasten dat ook doen. Een goede uitnodiging laat je gasten sneller reageren, en brengt ze bovendien van tevoren in de juiste stemming.

Voor de verrassendste uitnodigingen zijn we daarom een samenwerking aangegaan met illustratoren en fotografen van topniveau. Zo krijgen zij de aandacht die ze verdienen, en zo kunnen wij jou pas ècht de mooiste online uitnodigingen garanderen. Dat combineren we met het hoogste gebruiksgemak. Zodat je niet alleen je gasten, maar ook jezelf kunt verrassen met ons geheel vernieuwde platform.